ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/11/2022 11:09

Κιβωτός του Κόσμου: Καταγγελίες για απειλητικά SMS ώστε να κλείσουν στόματα - «Θα σας σκοτώσουμε αν μιλήσετε»

«Θα σας σκοτώσουμε» φέρεται να γραφούν τα sms θανάτου που έστελνε άγνωστος αποστολέας σε παιδιά που μένουν σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου προκειμένου τα θύματα να μην προχωρήσουν σε νέες καταγγελίες

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κιβωτός του Κόσμου: Καταγγελίες για απειλητικά SMS ώστε να κλείσουν στόματα - «Θα σας σκοτώσουμε αν μιλήσετε»
Κιβωτός του κόσμου, καταγγελία για βιασμό ανηλίκου / eurokinissi, unsplash
Ανάγνωση:

Τεχνικές μαφιόζων φαίνεται ότι χρησιμοποιούν όσοι επιθυμούν να μην υπάρξουν νέες καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», υπάρχουν μηνύματα που φέρεται να έχουν σταλεί προς εκφοβισμό, αλλά κατέληξαν να έχουν την μορφή sms θανάτου. «Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, θα σας σκοτώσουμε» φέρεται να γράφουν τα μηνύματα και σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» αυτά ξεκίνησαν να αποστέλλονται ως ένας τρόπος εκφοβισμού στα παιδιά που βρίσκονται στις δομές ώστε να μην ανοίξουν το στόμα τους και να μην προστεθούν και άλλες καταγγελίες στις ήδη υπάρχουσες για κακοποιητική συμπεριφορά, βασανιστήρια και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο αποστολέας είναι άγνωστης προέλευσης νούμερα τα οποία στέλνουν τέτοιου είδους μηνύματα, είναι τα λεγόμενα «πακιστανικά κινητά». Οι Αρχές είναι ενήμερες και έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν το κουβάρι σχετικά με την προέλευση των μηνυμάτων. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει μία διαφάνεια σχετικά με τις αποστολές αυτών των μηνυμάτων θανάτου.

Video Loading...

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης αναφέροντας ότι «το ακούω για πρώτη φορά από εσάς, πρόκεiται για μία καταγγελία και αυτή θα ελεγχθεί. Αν πρόκειται για τηλέφωνα που αντιστοιχούν σε κάποιον χρήστη είναι εύκολο να βρεθεί ο αποστολέας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΙΛΕΣ SMS ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ