Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια διαφορετική τακτική από όσες είχε επιδείξει μέχρι τώρα παρουσίασε σήμερα η πρεσβυτέρα σε συνάντηση που είχε με τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου. Ενώ λοιπόν η ίδια, αλλά και ο πατέρας Αντώνιος ήταν σχεδόν εξαφανισμένοι, λέγοντας ότι φιλοξενούνται σε σπίτι μέλους του πρώην Δ.Σ. της ΜΚΟ, εκείνη αποφάσισε να πάει ξανά στη δομή και μάλιστα να... καλωσορίσει τα νέα μέλη όταν τα υποδέχτηκε, όπως θα έπραττε κάθε καλή σπιτονοικοκυρά. «Καλημέρα σας, καλώς ήρθατε», φέρεται να τους είπε, στεκόμενη στην κεντρική είσοδο του κτιρίου και όταν εκείνοι τη ρώτησαν τι κάνει εκεί, αφού σύμφωνα με το νόμο δεν έχει πια δικαίωμα να βρίσκεται μέσα σε δομή της Κιβωτού, εκείνη τους απάντησε: «Εγώ δεν φεύγω από εδώ, αυτό είναι το σπίτι μου. Δεν έχω πού να πάω»!

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Η διοικητική υπάλληλος υπέδειξε το όπλο στις Αρχές - «Ηταν εδώ πριν έρθουμε εμείς» είπε

Μάλιστα φέρεται να επικαλέστηκε και το πρόβλημα των παιδιών της, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πρέπει να φροντίσω τα παιδιά μου. Κάπου πρέπει να τα μεγαλώσω. Πού θα τα ζήσω, στο δρόμο;». Ηταν φανερό ότι η κυρία Σταματία Γεωργαντή έπαιζε έναν... ρόλο μπροστά στα νέα μέλη του Δ.Σ. και θέλησε κατά κάποιο τρόπο από τη μία να δείξει ότι δεν έχει λόγους να κρύβεται και από την άλλη, ότι όλα όσα καταγγέλλονται εναντίον της ίδιας και του πατέρα Αντώνιου για πλούσιο βίο με τεράστια ποσά που διαχειρίζονταν ετησίως και πανάκριβα ακίνητα δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την οικογένειά της.

Η πρεσβυτέρα φέρεται να αναζητεί νέα κατοικία

Αντίθετα, όμως, από όσα είπε στα μέλη του νέου Δ.Σ., η ίδια φέρεται πως αναζητά νέα κατοικία, σύμφωνα τουλάχιστον με αίτημά της σε γνωστή πλατφόρμα ακινήτων! Η πρεσβυτέρα φέρεται την τελευταία εβδομάδα να έχει έρθει σε επαφή με μεσίτες προκειμένου να αγοράσει διαμέρισμα. Σημειώνεται πως τα εν λόγω αιτήματα για εύρεση σπιτιού έγιναν σε γνωστή πλατφόρμα ακινήτων, την Κυριακή 20/11/22 και τη Δευτέρα 21/11/22.

Σύμφωνα με στοιχεία η πρεσβυτέρα έχει δηλώσει πως αναζητά διαμέρισμα 60 τ.μ στο κέντρο και τα νότια προάστια και διαθέτει 150.000 ευρώ. Μάλιστα, η πρεσβυτέρα φέρεται πως έχει δώσει το σταθερό τηλέφωνο της «Κιβωτού» καθώς προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημα στην πλατφόρμα πρέπει να καταχωρηθεί ένα σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Στην περίπτωση υποβολής σταθερού τηλεφώνου η πλατφόρμα καλεί στο νούμερο για να δώσει έναν κωδικό ασφαλείας για την τελική καταχώρηση του αιτήματος, πράγμα που όπως φαίνεται τελικά συνέβη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA