Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοι οι άνθρωποι του... προέδρου ξηλώνονται ο ένας μετά τον άλλον, ενώ οι Αρχές στήνουν... μπλόκο σε όσους από το προηγούμενο ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου επιδιώκουν να πλησιάσουν στις δομές. Ενας εξ αυτών είναι κι ο πατήρ Αντώνιος για τον οποίο εκδόθηκε μεταξύ άλλων εισαγγελική παραγγελία ώστε να μην του επιτρέπεται να πλησιάσει τις δομές της ΜΚΟ.

Χθες (30/11), το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου απομάκρυνε από τις θέσεις τους πέντε πρόσωπα τα οποία κατείχαν θέσεις-κλειδιά στην Κιβωτό. Πέρα από την απόλυση των πέντε, πρώην στελεχών η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγορεύει τόσο σε αυτούς όσο και στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο να προσεγγίζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Η εισαγγελική εντολή αναφέρεται στον Ιρακινό, πρώην γενικό διευθυντή της ΜΚΟ, στον 35χρονο θεολόγο «Πασχάλη», ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του πατέρα Αντωνίου, στη σύζυγο του, η οποία ήταν κοινωνική λειτουργός στη Δομή της Πωγωνιανής και μέλος του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, και στους δύο ακόμη απολυμένους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο πατήρ Αντώνιος θα πρέπει μα μαζέψει τα πράγματά του και να απομακρυνθεί άμεσα από την δομή του Κολωνού, στον τελευταίο όροφο της οποίας διατηρεί μία από τις κατοικίες του.

Η εισαγγελική εντολή έχει ισχύ 90 ημερών κι εφόσον χρειαστεί μπορεί να ανανεωθεί για μεγαλύτερο διάστημα. 

Καταγγελία για ασέλγεια κατά του πατρός Αντωνίου

Την ίδια στιγμή, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στα χέρια τους τη δεύτερη κατάθεση παιδιού για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις πως έπεσε θύμα ασέλγειας από υψηλόβαθμο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, το οποίο σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» είναι ο ίδιος ο πατήρ Αντώνιος. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι εισαγγελείς Ανηλίκων, κατόπιν εντολής των οποίων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης μετέβησαν στον Βόλο όπου διαμένει ακόμα στην εκεί δομή της Κιβωτού, δίνουν μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο παιδί, καθώς η κατάθεσή του θα μπορούσε ακόμα και να οδηγήσει σε ένταλμα σύλληψης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA