Μενού
  • Α-
  • Α+

Περίπου 2.500 άνθρωποι συμμετείχαν στο ρέιβ πάρτι που διοργανώθηκε σε μια αχρησιμοποίητη αποθήκη στην Λιερόν, κοντά στην Ρεν, και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους συγκρούστηκαν σήμερα με την αστυνομία.https://twitter.com/bleuarmorique/status/1345082595353255936?ref_src=twsrc^tfw

Ο υπουργός Εσωτερικών έγραψε στο Twitter ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα σε όσους παραβρέθηκαν στο πάρτι και ότι ταυτοποιήθηκαν οι διοργανωτές του, οι οποίοι και θα προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

H νομαρχία Ιλ-ε-Βιλαίν ανέφερε ότι επιβλήθηκαν 450 πρόστιμα για συμμετοχή σε παράνομο πάρτι, παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και μη χρήση μάσκας. Οι τοπικές υγειονομικές αρχές κάλεσαν όσους συμμετείχαν στο πάρτι να παραμείνουν σε απομόνωση για επτά ημέρες.

Οι εισαγγελικές αρχές στην Ρεν ξεκίνησαν έρευνα για παράνομη διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης και χρήση βίας κατά προσώπων σε θέσεις εξουσίας, όπως ανακοίνωσε η νομαρχία σήμερα μετά τα επεισόδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA