Μενού
  • Α-
  • Α+

Αιτία οι αναρτήσεις του στο instagram από τις διακοπές του που συνδυάστηκαν με την αλλαγή του χρόνου, μαζί με τη σύζυγό του Πάρις.

Ο Φιούρι φαίνεται πως βρίσκεται στο Μαϊάμι σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου την ώρα που η χώρα του βυθίζεται στο lockdown.

Μάλιστα η ιδιαίτερη πατρίδα του «Gypsy King» - όπως είναι το παρατσούκλι του- το Μόρκαμπ, βρίσκεται στην υψηλότερη βαθμίδα lockdown.

Όπως σημειώνουν τα βρετανικά ΜΜΕ οι μετακινήσει από τη Βρετανία, όπως και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, επιτρέπονται μόνο για επαγγελματικούς λόγους ή σε περιπτώσεις υγείας.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2324796.html

Το όνομα του Φιούρι έρχεται να προστεθεί σε μακρά λίστα celebrities που ξεσήκωσαν την κοινή γνώμη με τις επιλογές τους κατά τη διάρκεια των εορτών. Ένα φαινόμενο που το παρατηρούμε και στη χώρα μας, καθώς οι φωτογραφίες από πάρτι στο Ντουμπάι με πρόσωπα που αυτοχαρακτηρίζονται «διάσημα» να προκαλούν.

Διαβάστε ακόμα

Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα σε Έλληνες ταξιδιώτες από το Ντουμπάι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA