Αιτία οι αναρτήσεις του στο instagram από τις διακοπές του που συνδυάστηκαν με την αλλαγή του χρόνου, μαζί με τη σύζυγό του Πάρις.
Ο Φιούρι φαίνεται πως βρίσκεται στο Μαϊάμι σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου την ώρα που η χώρα του βυθίζεται στο lockdown.
Μάλιστα η ιδιαίτερη πατρίδα του «Gypsy King» - όπως είναι το παρατσούκλι του- το Μόρκαμπ, βρίσκεται στην υψηλότερη βαθμίδα lockdown.
Όπως σημειώνουν τα βρετανικά ΜΜΕ οι μετακινήσει από τη Βρετανία, όπως και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, επιτρέπονται μόνο για επαγγελματικούς λόγους ή σε περιπτώσεις υγείας.
Το όνομα του Φιούρι έρχεται να προστεθεί σε μακρά λίστα celebrities που ξεσήκωσαν την κοινή γνώμη με τις επιλογές τους κατά τη διάρκεια των εορτών. Ένα φαινόμενο που το παρατηρούμε και στη χώρα μας, καθώς οι φωτογραφίες από πάρτι στο Ντουμπάι με πρόσωπα που αυτοχαρακτηρίζονται «διάσημα» να προκαλούν.
Διαβάστε ακόμα
Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα σε Έλληνες ταξιδιώτες από το Ντουμπάι
- Tο ιστορικό στέκι του Άσιμου βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο σημείο του κέντρου
- 4 εκρηκτικές σταρ του Baywatch που έχουν ανοίξει OnlyFans
- Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Πήγα σπίτι μου και έκλαιγα - Είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτιάξει αυτή η κοινωνία»
- «Αυθεντική ομορφιά»: Οι φωτογραφίες της Ανθής Σαλαγκούδη στο ηλιοβασίλεμα πλάι στο κύμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.