Η παραλλαγή αυτή του ιού, που ξεκίνησε από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι παρούσα και στο Παρίσι, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό France 2 ο γενικός διευθυντής του συστήματος των νοσοκομείων του Παρισιού Μαρτέν Ιρς.
Ο υπουργός Υγείας, Ολιβιέ Βεράν, υπογράμμισε ακόμη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό RTL, πως το υψηλό επίπεδο των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γαλλία καθιστά απίθανη τη χαλάρωση των περιορισμών που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή κατά της Covid-19.
Ο Βεράν ανακοίνωσε επίσης πως η Γαλλία επεκτείνει τους εμβολιασμούς στους πυροσβέστες και εργαζόμενους στον υγειονομικό τομέα ηλικίας άνω των 50 ετών. «Θα διευρύνουμε, θα επιταχύνουμε και θα απλουστεύσουμε τη στρατηγική μας για τους εμβολιασμούς», δήλωσε ο Βεράν μιλώντας στον RTL.
- Tο ιστορικό στέκι του Άσιμου βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο σημείο του κέντρου
- 4 εκρηκτικές σταρ του Baywatch που έχουν ανοίξει OnlyFans
- Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Πήγα σπίτι μου και έκλαιγα - Είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτιάξει αυτή η κοινωνία»
- «Αυθεντική ομορφιά»: Οι φωτογραφίες της Ανθής Σαλαγκούδη στο ηλιοβασίλεμα πλάι στο κύμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.