Μενού
  • Α-
  • Α+

Το 2016, ο 45χρονος Πάρκιν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για διακίνηση ναρκωτικών όταν είχε παραδεχθεί ότι πούλησε χάπια ecstasy σε έναν διάσημο δικηγόρο αλλά αθωώθηκε.

Αυτή τη φορά παραδέχθηκε ότι είχε στην κατοχή του κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη που σκόπευε να πωλήσει σε ενδιαφερόμενους «πελάτες του» καθώς βρέθηκαν στο διαμέρισμά του 123 γραμμάρια ναρκωτικών τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως ακούστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι σε εξέλιξη, ο Πάρκιν εκμεταλλευόταν το πελατολόγιό του ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων πλέον και διοργάνωνε πάρτι στα οποία διακινούσε τα ναρκωτικά σε «τιμές κόστους».

Στα μηνύματα που αντάλλασσε με τους πελάτες του, ο Πάρκιν χρησιμοποιούσε κωδικοποιημένες λέξεις για τα ναρκωτικά: «Fanta» για το MDMA, «νερό» για τα χάπια ecstasy και «τσάι» για την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Όπως είπε ο δικηγόρος του στο δικαστήριο, ο Πάρκιν δεν διακινούσε ναρκωτικά για να βγάλει κέρδος αλλά για «διασκέδαση» στα σεξουαλικά πάρτι που διοργάνωνε! 

Πηγή: Daily Star

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA