Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον 42 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη, που πιθανότατα οφείλεται σε μια ελαττωματική φιάλη αερίου, σε εστιατόριο στο κεντρικό Κόσοβο, σύμφωνα με αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης και της αστυνομίας.https://twitter.com/MultimedijaBHRT/status/1346503095572967439?ref_src=twsrc^tfw

Το ατύχημα σημειώθηκε στην πόλη Φεριζάι, όπου η είσοδος και η πρόσοψη του εστιατορίου Steak House καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Εμίν Μπεκίρι, είπε ότι τραυματίστηκαν 42 άνθρωποι, ενώ εξέφρασε την ελπίδα «να μην υπάρχουν θάνατοι».

Ο δήμαρχος, Αγκίμ Αλίου, εξήγησε ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που - εκτός από τους πελάτες του εστιατορίου - τραυματίστηκαν από το ωστικό κύμα και κάποιοι περαστικοί στον δρόμο.

Η έρευνα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, όμως οι αρχές εκτιμούν ότι επρόκειτο για ατύχημα.