Μενού
  • Α-
  • Α+

Πηγές αναφέρουν ότι η τελετή μπορεί να μετακινηθεί τον Μάρτιο, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημη ημερομηνία αυτή τη στιγμή.

Μια τελετή με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, χωρίς την παρουσία κοινού, είχε προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, ενδεχομένως στο Staples Center που είχε φιλοξενήσει και προηγούμενες διοργανώσεις. 

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες δεν θα είχαν δυνατότητα παρουσίας, κάτι που οδήγησε πολλούς να πιστεύουν ότι τα Γκράμι του 2021 θα διεξάγονταν με παρεμφερή τρόπο με τα βραβεία Emmy του περασμένου φθινοπώρου, τα οποία διεξήχθησαν επίσης στο Staples Center.

«Βασίλισσα» των φετινών υποψηφιοτήτων είναι η Μπιγιονσέ με εννέα, ενώ ακολουθούν οι Ντούα Λίπα, Τέιλορ Σουίφτ και Ρόντι Ριτς με έξι.

Τα κρούσματα κορονοϊού βρίσκονται σε διαρκή άνοδο στο Λος Άντζελες από την Ημέρα των Ευχαριστιών, με ένα νέο ρεκόρ 74.000 θετικών δειγμάτων να καταγράφεται στις 4 Ιανουαρίου.

Πηγή: Independent

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.