Ο Τζεφ Μπέζος υποχώρησε στη δεύτερη θέση δίνοντας τα πρωτεία στον Έλον Μάσκ! Είναι φυσικά ο επιχειρηματίας που βρίσκεται πίσω από τις εταιρίες Tesla και SpaceX.
Η αξία της περιουσίας του ξεπέρασε τα 185 δισ. δολάρια, ενώ μόλις τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκε κατά 150 δισ. δολάρια!
Η Tesla, η εταιρία ηλεκτρονικών αυτοκινήτων, κοστίζει αυτή τη στιγμή πολύ περισσότερο απ' ότι παραδοσιακές εταιρίες όπως Toyota, Volkswagen, Hyundai, GM και Ford. Περισσότερο απ' ότι όλες μαζί!
Πάντως ο ίδιος σχολίασε με τον δικό του διαιίτερο τρόπο την είδηση. Απάντησε στο σχετικό tweet λέγοντας: «Πόσο περίεργο» και «λοιπόν, ας γυρίσουμε στις δουλειές μας»!
- Οι περιοχές της Αθήνας χωρίς ΜΜΜ και ο γολγοθάς της μετακίνησης σε μια πόλη που μεγαλώνει συνεχώς
- Δηλητηρίασε τον σύζυγό της και ύστερα έγραψε παιδικό βιβλίο για τον θρήνο - Καταδικάστηκε η «μαύρη χήρα»
- Φάκελος 17 Νοέμβρη: Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γίνεται πόλεμος και κάθονται τα σκουπίδια και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.