«Η ενορχήστρωση ενός όχλου για την πίεση του Κογκρέσου είναι ασυγχώρητη», δήλωσε ο Μπαρ στην ανακοίνωσή του που δημοσίευσαν το Associated Press και το Politico.
«Οι χθεσινές ενέργειες του προέδρου αποτελούν προδοσία της προεδρίας και των υποστηρικτών του», πρόσθεσε χαρακτηρίζοντας εξοργιστική και ποταπή την βίαιη εισβολή στο κτίριο του Καπιτωλίου.
Ο Μπαρ, που αποχώρησε από το πόστο του τον περασμένο μήνα, ήταν από τους πιο στενούς συμμάχους του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα.
(Με πληροφορίες από: Politico και Associated Press)
Διαβάστε ακόμα
Άρχισαν τα όργανα: Ρεπουμπλικάνος βουλευτής ζητά την καθαίρεση Τραμπ!
- Φωτιά στο Badminton: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις δραματικές στιγμές – Το κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς
- Kathy Griffin: Πώς η σχέση με έναν άνδρα 43 χρόνια νεότερό της αποδείχθηκε ένα «κοινωνιολογικό πείραμα»
- Πώς δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα; Έλληνας λουόμενος δείχνει πώς να μην καίγεσαι μέσα στη θάλασσα
- Οι προορισμοί με το μεγαλύτερο πρόβλημα υπερπληθυσμού στον κόσμο: Οι δύο ελληνικές πόλεις στις πρώτες δέκα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.