Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ντάργουιν προσποιήθηκε πριν σχεδόν 20 χρόνια ότι πέθανε, στήνοντας μια απάτη με την πρώην σύζυγό του, βρέθηκε στης φυλακής τα σίδερα αλλά πια ζει με την νεαρή σύντροφό του στις Φιλιππίνες και μάλιστα εκείνη είναι που, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, συντηρεί το σπιτικό τους!

Η 47χρονη Μέρσι Μέι έχει μια μικρή επιχείρηση εδώ και τρία χρόνια και όπως λέει «βγάζει αρκετά χρήματα» ενώ ο Ντάργουιν παίρνει περίπου 150 ευρώ σύνταξη από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το χρονικό της απάτης

Η πρώτη σύζυγος του Ντάργουιν, Αν, τον δήλωσε ως αγνοούμενο το μακρινό 2002, λέγοντας ότι είχε πάει για κανό κοντά στο σπίτι τους στο Κλίβλαντ και δεν επέστρεψε ποτέ.

Απαίτησε πάνω από 760.000 ευρώ σε συντάξεις και αποζημιώσεις ασφάλισης και το ζευγάρι μετακόμισε σε ένα ακίνητο που αγόρασε στον Παναμά.

Η απάτη του ζευγαριού αποκαλύφθηκε πέντε χρόνια αργότερα, το 2007, όταν ο Ντάργουιν εμφανίστηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου και υποστήριξε ότι είχε αμνησία ενώ η Αν ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν ζωντανός. Όλο αυτό το διάστημα, ο Ντάργουιν ζούσε σε ένα κρυφό δωμάτιο στο εξοχικό τους και μάλιστα είχε κάνει αίτηση για νέο διαβατήριο στο όνομα ενός μωρού που είχε πεθάνει. Το εντυπωσιακό είναι ότι τα παιδιά τους δεν ήξεραν τι είχαν σκαρφιστεί οι γονείς τους και θεωρούσαν τον πατέρα τους νεκρό...

Αφού «ξεσκέπασαν» το ζευγάρι, ο Ντάργουιν καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση, όπως και η Αν. Απελευθερώθηκε το 2011 και έσπασε τους όρους της αποφυλάκισής του δύο χρόνια αργότερα, όταν ταξίδεψε στην Ουκρανία για να συναντήσει μια 25χρονη που είχε γνωρίσει σε dating app!

Πηγή: Daily Star

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Daily Mail

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA