Εννέα από τους 10 μεταλλωρύχους που παρέμεναν εγκλωβισμένοι εντοπίστηκαν νεκροί, όπως μετέδωσε σήμερα κρατικό μέσο ενημέρωσης της Κίνας.
Η έκρηξη που σημειώθηκε στις 10 Ιανουαρίου στο ορυχείο χρυσού στην Τσισιά, στην επαρχία Σαντόνγκ της ανατολικής Κίνας, είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν 22 μεταλλωρύχοι σε βάθος αρκετών εκατοντάδων μέτρων.
Έκτοτε, 10 μεταλλωρύχοι έχασαν τη ζωή τους, 11 απεγκλωβίστηκαν χθες ζωντανοί και ένας συνεχίζει να αγνοείται, σύμφωνα πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
- Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.