Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο δράστης του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος, πήγε στο νοσοκομείο που εργαζόταν η σύζυγός του ως νοσηλεύτρια και την μαχαίρωσε, ενώ επιτέθηκε σε ακόμα ένα άτομο που έσπευσε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Ο δράστης στη συνέχεια οδήγησε μέχρι την πόλη και δολοφόνησε και τη θετή του κόρη που εκείνη την ώρα εργαζόταν σε ένα ινδικό takeaway εστιατόριο πριν χάσει τη ζωή του και ο ίδιος μετά από σφοδρό τρακάρισμα.

https://twitter.com/Ross_Dunn/status/1357470209267953665?ref_src=twsrc^tfw

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε: «Η αστυνομία της Σκωτίας αντιμετωπίζει επί του παρόντος τρία πιθανά συνδεόμενα περιστατικά στην περιοχή Κιλμάρνοκ. Το πρώτο συνέβη περίπου στις 7.45μμ έξω από το Crosshouse Hospital, το δεύτερο περίπου 20 λεπτά αργότερα στην Portland Street και το τρίτο, ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, στον A76, περίπου στις 8.30μμ. Οι έρευνες για αυτά τα περιστατικά βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και αυτές οι περιοχές έχουν κλείσει αυτή τη στιγμή».

Λίγο αργότερα υπήρξε ενημέρωση πως το νοσοκομείο Crosshouse που νωρίτερα ειχε αποκλειστεί, πλεον είναι ανοιχτό.

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter διακρίνονται δυο αστυνομικοί να επιχειρούν ανάνηψη σε ενα ατόμο που βρίσκεται στο εδαφος, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

https://twitter.com/suelalei/status/1357480615541637127?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA