Μενού
  • Α-
  • Α+

Φρίκη προκαλεί η απόφαση ενός 17χρονου στην Ρωσία να ξεκληρίσει την οικογένειά του με τσεκούρι, επειδή δεν αγαπούσε το σχολείο. Ο Βαντίμ Γκορμπούνοφ δεν δίστασε μάλιστα να παραμορφώσει εντελώς το πρόσωπο του πατέρα του, αλλά και να φορέσει δικά του ρούχα για να νομίζουν όλοι το έκανε εκείνος, Η αστυνομία, αν και στην αρχή βρέθηκε σε σύγχυση με την συγκεκριμένη ενέργεια, εν τέλει δεν πείστηκε και ο διαταραγμένος έφηβος συνελήφθη. 

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως το άσχημα ακρωτηριασμένο σώμα στο σπίτι στο Oktyabrsky ήταν του πατέρα. «Το πρόσωπο ήταν έντονα παραμορφωμένο», ανέφερε η ρωσική ερευνητική επιτροπή. Η μητέρα του και η 12χρονη αδερφή του βρέθηκαν επίσης νεκρές στο σπίτι. Ο γιος συνελήφθη 360 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. 

Το αγόρι σκότωσε αρχικά τη μητέρα και την αδερφή. Στη συνέχεια περίμενε τον πατέρα του να επιστρέψει σπίτι και τον σκότωσε και εκείνον.

Οι γείτονες λένε πως η οικογένεια  ήταν «φιλική» και πως το αγόρι νοιαζόταν πάντα για την αδερφή του.

Σε βίντεο της αστυνομίας, καταγράφεται η παραδοχή του ανήλικου ότι σκότωσε την οικογένειά του, επειδή δεν ήθελε να πάει σχολείο. Ο καβγάς ξεκίνησε πρώτα με την μητέρα.

Πηγή: DailyMail 

Διαβάστε ακόμα 

Το πανέμορφο σπίτι που προσπαθεί να πουλήσει η οικογένεια Τραμπ για 49 εκατ. δολάρια

Έρευνα-σοκ: Σχεδόν το 10% των Ιταλών ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.