Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πανδημία του κορονοϊού έχει καθυστερήσει τη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρέσει πλήρως τα επικίνδυνα εμφυτεύματα από ττους τρικεφάλους του.

Ο 24χρονος Κίριλ Τερέσιν εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες, προσπαθώντας να περισώσει τους δικέφαλους μυς του.

«Είμαι μόνο 24 ετών και το ανοσοποιητικό μου σύστημα αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής αυτή τη φλεγμονή, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί στη συνέχεια», δήλωσε ο Ρώσος.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησα τις χειρουργικές επεμβάσεις, ώστε να απαλλαγώ από αυτόν τον εφιάλτη.»

Ο ίδιος ομολόγησε: «Φούσκωσα τα χέρια μου όταν ήμουν 20 ετών λόγω της δικής μου ηλιθιότητας. Δεν σκέφτηκα τις συνέπειες.»

Ο 24χρονος πείστηκε να σώσει τη ζωή του, αφαιρώντας τα εμφυτεύματα από τη διάσημη συμπατριώτισσά του Αλάνα Μαμάεβα, 33 ετών, η οποία διοργανώνει εκστρατείες για τα θύματα των αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων και είναι παντρεμένη με τον Ρώσο ποδοσφαιριστή Πάβελ Μαμάεβ.

Ο χειρουργός Ντμίτρι Μέλνικοφ, που αφαίρεσε το στερεοποιημένο ζελέ που μοιάζει με βαζελίνη, προειδοποίησε τον Τερέσιν ότι θα μπορούσε να πεθάνει αν δεν κατάφερνε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα.

«Είμαι πολύ τυχερός που υπάρχουν γιατροί που με ανέλαβαν. Η πιο δύσκολη χειρουργική επέμβαση θα είναι στους δικέφαλους μυς μου. Το νεύρο που είναι υπεύθυνο για την ευαισθησία των χεριών μου είναι εσωτερικό. Ο Θεός απαγορεύει κάτι να συμβεί σε αυτό το νεύρο και δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου. Ανησυχώ πραγματικά για αυτό. Είμαι πολύ φοβισμένος. Ξέρω πως θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί νωρίτερα.»

Ο Τερέσιν είχε εγχύσει περίπου τρία λίτρα σε κάθε βραχίονα. Τα καταστροφικά φθηνά εμφυτεύματα βαζελίνης οδήγησαν σε υψηλό πυρετό, έντονο πόνο και αδυναμία.

Η Μαμάεβα είπε ότι έπρεπε να τον βοηθήσει να αφαιρέσει τους φρικτούς, ακρωτηριασμούς του. Ο 24χρονος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και πάλι αργότερα φέτος για να αφαιρέσει το υπόλοιπο σκληρυμένο ζελέ.

Πηγή: Daily Star.

Διαβάστε ακόμα:

Ανένδοτος ο Μπολσονάρου για τον κορονοϊό: Πόσο καιρό θα συνεχιστεί το κλάμα;

Ινδός αποκεφάλισε την 17χρονη κόρη του και παραδόθηκε με το κεφάλι της στο χέρι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA