Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα των 212 εκατομμυρίων κατοίκων έχει φθάσει ως εδώ τους 264.325 νεκρούς επί συνόλου 10.938.836 μολύνσεων, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.
Πρόκειται για τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων και τον τρίτο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στον κόσμο σε απόλυτα μεγέθη.
Κατά κεφαλήν, η χώρα καταγράφει 126 θανάτους και 5.205 μολύνσεις ανά 100.000 κατοίκους.
Εν μέσω νέας έξαρσης της πανδημίας στη μεγαλύτερη λατινοαμερικάνικη χώρα, την τελευταία εβδομάδα σημειώθηκαν τραγικό ρεκόρ θανάτων σε εβδομαδιαία βάση —έφθασαν τους 10.104— και ρεκόρ 421.604 κρουσμάτων του νέου κορονοϊού, αριθμός υψηλότερος κατά πάνω από 42.500 περιπτώσεις σε σχέση με το προηγούμενο υψηλό, που καταγραφόταν μόλις το πρώτο μισό του Ιανουαρίου.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.