Ένα βίντεο κατέγραψε τις προσπάθειες του μικρόσωμου ζώου, που επανειλημμένα πηδούσε έξω από το νερό κατά τη διάρκεια της δραματικής καταδίωξης στην Ανταρκτική, καθώς οι ενδιαφερόμενοι τουρίστες το επευφημούσαν.
Οι φάλαινες εντόπισαν τον πιγκουίνο να κολυμπάει κοντά και, αισθανόμενες ότι ένα γρήγορο σνακ βρίσκεται μπροστά τους, άρχισαν να τον κυνηγούν. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσει, ο πιγκουίνος ίπταται και προσγειώνεται σε ένα από τα σκάφη με ... τη δεύτερη.
«Τελικά , οι φάλαινες εγκατέλειψαν την προσπάθεια, αφήνοντας τον πιγκουίνο ασφαλή με τους νέους φίλους του», είπε μια travel blogger που παρακολούθησε το περιστατικό.
«Μετά τη σύντομη κρουαζιέρα, ο πιγκουίνος είπε αντίο στο σκάφος και πήδηξε πίσω στο παγωμένο νερό», πρόσθεσε.
Πηγή: The Sun.
Διαβάστε ακόμα:
Απόφαση-σοκ στη Βραζιλία: Δικαστής ακύρωσε την ποινή του πρώην προέδρου Λούλα
Πόσα εκατομμύρια δολάρια πλήρωσε το CBS για την συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.