Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce κατασχέθηκε από την αστυνομία του Isle of Wight της Αγγλίας καθώς μετά από τυπικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν είχε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας!

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με τους αστυνομικούς να οδηγούν μια πολιτική BMW X5. Ο οδηγός της Lamborghini ήταν συνεργάσιμος και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Οι αστυνομικοί έλεγξαν τα χαρτιά του και είδαν πως είχε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας από τον Αύγουστο του 2020, κάτι που οδήγησε σε κατάσχεση του οχήματος με γερανό.

Για να πάρει πίσω την αγαπημένη του Lamborghini Aventador SV, ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να πληρώσει όχι μόνο τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και επιπλέον χρήματα για την κατάσχεση.

 

Even £300k Supercars require road tax to be driven on our roads! The driver of a Lamborghini Aventador saw his car recovered in Newport this evening as the tax had expired in August 2020. Dom @ ARV.

Δημοσιεύτηκε από Isle of Wight Police στις Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Διαβάστε ακόμα

Γεωργιάδης: 22 ή 29 Μαρτίου το άνοιγμα του λιανεμπορίου – Μέσα Απριλίου ανοίγει η εστίαση

Πέθανε ο τραπεζίτης Γιάννης Κωστόπουλος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA