Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου μεταφέρεται στο Σάο Πάολο όπου οι γιατροί θα καθορίσουν αν χρειάζεται να υποβληθεί εκτάκτως σε χειρουργική επέμβαση, ανακοίνωσε απόψε το γραφείο του. Σύμφωνα με το CNN Brasil, ο Μπολσονάρου αισθάνθηκε πόνους στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Μπραζίλια, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Ο Μπολσονάρου είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης το 2018 και στη συνέχεια χρειάστηκε να υποβληθεί πολλές φορές σε εγχείρηση. Στην ανακοίνωση, η προεδρία αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος πρόεδρος πάσχει από εντερική απόφραξη, την ώρα που τοπικά Μέσα ανέφεραν ότι ο Μπολσονάρου έγινε δεκτός για απροσδιόριστο ιατρικό τεστ αφού αισθανόταν κοιλιακούς πόνους και... λόξιγκα τις πρώτες ώρες της Τετάρτης.
Ο ίδιος ο Μπολσονάρου ανήρτησε στο Twitter φωτογραφία με τον ίδιο στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ τη συνόδευε με το μήνυμα: «Θα επιστρέψουμε σύντομα. Η Βραζιλία είναι δική μας».
Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος Μπολσονάρου είχε νοσήσει με κορονοϊό προ μηνών.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.