Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου μεταφέρεται στο Σάο Πάολο όπου οι γιατροί θα καθορίσουν αν χρειάζεται να υποβληθεί εκτάκτως σε χειρουργική επέμβαση, ανακοίνωσε απόψε το γραφείο του. Σύμφωνα με το CNN Brasil, ο Μπολσονάρου αισθάνθηκε πόνους στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Μπραζίλια, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Ο Μπολσονάρου είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης το 2018 και στη συνέχεια χρειάστηκε να υποβληθεί πολλές φορές σε εγχείρηση. Στην ανακοίνωση, η προεδρία αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος πρόεδρος πάσχει από εντερική απόφραξη, την ώρα που τοπικά Μέσα ανέφεραν ότι ο Μπολσονάρου έγινε δεκτός για απροσδιόριστο ιατρικό τεστ αφού αισθανόταν κοιλιακούς πόνους και... λόξιγκα τις πρώτες ώρες της Τετάρτης.
Ο ίδιος ο Μπολσονάρου ανήρτησε στο Twitter φωτογραφία με τον ίδιο στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ τη συνόδευε με το μήνυμα: «Θα επιστρέψουμε σύντομα. Η Βραζιλία είναι δική μας».
Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος Μπολσονάρου είχε νοσήσει με κορονοϊό προ μηνών.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.