Μενού
  • Α-
  • Α+

Μισοκλείνουν τα μάτια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται και κάνει δηλώσεις. Ο Ερντογάν φαίνεται να... σβήνει και το βίντεο έχει γίνει viral. Σύμφωνα με το sigmalive.com, τα τουρκικά ΜΜΕ έσπευσαν να πουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος φάνηκε να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά από την κούραση.  Ωστόσο υπάρχουν και άλλες απόψεις που ακουγονται κατά καιρούς να λένε ότι ο Ερντογάν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διαβάστε ακόμη: Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Συναντιέσαι με τους εχθρούς μας

Αρθρογράφος πάντως της φιλοκυβερνητικής ιστοσελίδας «Haber Turk» επέκρινε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu», που δεν μόνταρε το βίντεο και άφησε να κυκλοφορήσει μία τέτοια εικόνα για τον Τούρκο πρόεδρο. 

«Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζίλι. Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε. Το να δείχνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος.«Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας», έγραψε ο δημοσιογράφος Φατίχ Αλταϊλί.