Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός έγινε στην Καλιφόρνια όπου τα πιο ικανά σκυλιά στο σέρφινγκ συναντήθηκαν και φέτος στο ετήσιο Surf City Surf Dog Event στην παραλία Χάντινγκτον. Οι τριχωτοί συμμετέχοντες του διαγωνισμού έχουν ο καθένας 12 λεπτά για να δείξουν τις ικανότητές τους σε πέντε μεγάλα κύματα υπό το άγρυπνο βλέμμα των διαιτητών.
Οι σκύλοι διαγωνίστηκαν σε διάφορες κατηγορίες με τους διαιτητές να αξιολογούν τον χρόνο παραμονής στη σανίδα του σερφ αλλά και το επίπεδο δυσκολίας σε κάθε κύμα. Ο πρωτότυπος διαγωνισμός στην Καλιφόρνια προσελκύει πολλούς θεατές, συμπεριλαμβανομένων πολλών... τετράποδων.
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα κατά του ΕΦΚΑ
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Μπόμπαν Γιάνκοβιτς: Η στιγμή που «πάγωσε το αίμα» του ελληνικού μπάσκετ
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.