Ένα βήμα πριν τον θάνατο βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες ο κιθαρίστα των Judas Priest, Ρίτσι Φόλκνερ, ο οποίος υπέστη ανεύρυσμα αορτής πάνω στη σκηνή, την ώρα που το θρυλικό Metal συγκρότημα έπαιζε το «painkiller», ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του. Το περιστατικό έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου σε φεστιβάλ στο Κεντάκι των ΗΠΑ.
Ο 41χρονος κιθαρίστας βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά την επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε αν και βρέθηκε κοντά στο θάνατο αφού όπως του είπε ο γιατρός όσοι το παθαίνουν σε αυτή την έκταση συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί μέχρι το νοσοκομείο.
«Με πήγαν στο κοντινό νοσοκομείο και αμέσως με υπέβαλλαν σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που κράτησε πάνω από δέκα ώρες. Πέντε σημεία στον θώρακα μου έχουν αντικατασταθεί με μέταλλο, οπότε πραγματικά είμαι φτιαγμένος από… metal τώρα», ανέφερε ο ίδιος σε δημόσια δήλωσή του.
- Οι μουσικοί από τις Τρύπες απάντησαν στους Metallica: Το σχόλιο για το «Δεν χωράς πουθενά» στο ΟΑΚΑ
- Φρίκη στο Ηράκλειο: Παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους
- Κάρλος Κάιζερ: Ο μεγαλύτερος απατεώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου
- Μεθυσμένος ο δράστης που πυροβόλησε τη γυναίκα στις Τζιτζιφιές: Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο λαιμό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.