Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε ένας έφηβος στην πόλη Λίνταου της Γερμανίας, ο οποίος είχε μαζί του ένα ψεύτικο όπλο φτιαγμένο από τουβλάκια Lego. Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, θεώρησε ότι το όπλο παιχνίδι που είχε μαζί του, ήταν πραγματικό και κάλεσε την Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε για να τον συλλάβει.
Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο εστιάτορας είδε τον 15χρονο να φοράει μία στολή παραλλαγής και να κρατάει κάτι που φαίνονταν σαν καραμπίνα. «Φυσικά έπρεπε να σπεύσουμε άμεσα» δήλωσε ένας αστυνομικός της τοπικής Αστυνομίας, στην εφημερίδα «Lindauer Zeitung».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, αρκετά περιπολικά, όπως και η ομοσπονδιακή Αστυνομία έσπευσαν στο σημείο για να σταματήσουν τον έφηβο. Το αγόρι, του οποίου το όνομα δεν δημοσιοποιήθηκε, βρέθηκε να φέρει ένα ψεύτικο όπλο, το οποίο είχε συναρμολογηθεί από τουβλάκια Lego, ενώ του απαγγέλθηκαν σχετικές κατηγορίες.
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
- Οι κόντρες για τα Ίμια, το... ευγενικό SMS στους γαλάζιους κι αυτό που ενώνει Καμμένο-Κασσελάκη
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Καιρός: Καθολική επιδείνωση με χιόνια – Η πιο επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.