Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ήταν παρών σε ένα «πάρτι αποχαιρετισμού» στη Ντάουνινγκ Στριτ στις 14 Ιανουαρίου 2021, κατά τη διάρκεια της αυστηρής καραντίνας εκείνης της περιόδου λόγω του κορονοϊού, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «The Guardian». Η αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά άλλων για κοινωνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ντάουνινγκ Στριτ κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί με στόχο την αποτροπή της εξάπλωσης της Covid-19.

Η εκδήλωση είναι μία από αυτές που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της Σου Γκρέι, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας φέρεται να εκφώνησε μία σύντομη ομιλία, ευχαριστώντας έναν συνεργάτη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη διάρκεια της θητείας του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρέμεινε για περίπου πέντε λεπτά στον χώρο της εκδήλωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA