Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να νοσεί με κορονοϊό καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Εμινέ, διαγνώστηκαν θετικοί στη μετάλλαξη Ομικρον. Ο ίδιος ενημέρωσε σήμερα μέσα από τα social media πως εξετάστηκε εκ νέου από γιατρό και συνεχίζει να έχει μια ασθένεια παραμένοντας στο σπίτι του.
Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Περαστικά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που νοσεί με κορονοϊό - Το «ευχαριστώ» του Τούρκου προέδρου
«Σήμερα το πρωί, ο γιατρός μας έκανε τον τακτικό μας έλεγχο. Ευτυχώς, τίποτα αρνητικό. Σήμερα, έχει μια ήπια ασθένεια και συνεχίζουμε τη δουλειά μας από το σπίτι με την κα Εμινέ» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.
- Τουρκικά ΜΜΕ: Τούρκοι γεμίζουν βαλίτσες με ψώνια από σούπερ μάρκετ της Ελλάδας
- Αρχεία Έπσταιν: Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου σκυμμένο πάνω από γυναίκα στο πάτωμα
- Η ταινία και ο ρόλος για τα οποία διέγραψε το ΚΚΕ τον Μιμή Φωτόπουλο
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.