Απίστευτα μηνύματα αντάλλαξαν στο Twitter ο Ελον Μασκ με τη βουλευτή, Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ. Ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μασκ ζήτησε μέσω του Twitter «να σταματήσει να φλερτάρει» μαζί του με εκείνη νωρίτερα να επικρίνει έναν «εγωμανή δισεκατομμυριούχο», χωρίς όμως να τον κατονομάζει.
Διαβάστε ακόμη: Τζεφ Μπέζος: Εχασε 20 δισ. δολάρια μέσα σε λίγες ώρες μετά από «βουτιά» της μετοχής της Amazon
Χαρακτηριστικά η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ έγραψε σε ανάρτησή της: «Έχω κουραστεί από το συλλογικό άγχος για τις εκρήξεις εγκλημάτων μίσους που συμβαίνουν επειδή κάποιος εγωμανής δισεκατομμυριούχος ελέγχει μονομερώς μία τεράστια πλατφόρμα επικοινωνίας και διαστρεβλώνει τη λειτουργία της επειδή ο Τάκερ Κάρλσον ή ο Πίτερ Θιλ τον έβγαλαν για δείπνο και τον έκαναν να νιώσει ξεχωριστός», έγραψε η πολιτικός του Δημοκρατικού Κόμματος.
Ο Ελον Μασκ που αγόρασε πρόσφατα το Twitter απάντησε: «Σταμάτα να μου την πέφτεις, είμαι πραγματικά ντροπαλός». Από την πλευρά της, η βουλευτής έγραψε σε tweet, που έχει πλέον διαγραφεί, ότι αναφερόταν σε έναν άλλο δισεκατομμυριούχο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. «Μιλούσα για τον Ζούκερμπεργκ αλλά εντάξει», σχολίασε η βουλευτής.
Ούτε ο Μασκ, ούτε ο Ζούκερμπεργκ απάντησαν στο διαγραμμένο πλέον tweet. Σε νεότερο σχόλιό της, η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ παρέθεσε ολόκληρη τη συνομιλία της με τον Έλον Μασκ, σχολιάζοντας: «Όπως είπα, προβλήματα εγωισμού».
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.