Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 26χρονη Ολίβια Ορτζ, καθηγήτρια στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριά της, η οποία έγινε γνωστή μετά την ειδοποίηση από τον ίδιο της τον σύζυγο. Εξοργισμένος όπως ήταν, κάλεσε την διεύθυνση του σχολείου. Συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας του Λυκείου του Wilmington. 

Ο σύζυγός της, που είχε συνεργαστεί παλαιότερα με το σχολείο ως ελεύθερος επαγγελματίας, βρήκε ενοχοποιητικά μηνύματα στο iPad της γυναίκας του όταν επέστρεψε από ένα πρόσφατο ταξίδι στη Φλόριντα, και μίλησε αμέσως στον διευθυντή του σχολείου. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο προκάτοχος της Ortz στο σχολείο, ο 37χρονος Jonathan Priano, αντιμετωπίζει ανάλογες κατηγορίες για ανάρμοστες σχέσεις με μαθήτριες του σχολείου. Η υπόθεσή του δεν έχει πάρει ακόμη τη νομική οδό.

Με την βοήθεια του συζύγου της Ortz, οι ερευνητές βρήκαν πάνω από 100 μηνύματα ανάμεσα στην εκπαιδευτικό και τη μαθήτριά της. Μιλώντας στην Αστυνομία, η μαθήτρια παραδέχθηκε ότι επισκεπτόταν την καθηγήτριά της στο σπίτι της όταν έλειπε ο άνδρας της και ότι είχαν έρθει σε επαφή. Η Ortz κρατείται στη φυλακή της Κομητείας Λόρενς και είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 25 Μαΐου.