Πυρά στο στήθος δέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος και σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας δεν παρουσιάζει καμία ζωτική ένδειξη, έπειτα από τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Οπως αναφέρει το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK «ο πρώην πρωθυπουργός Άμπε μοιάζει να βρίσκεται σε κατάσταση καρδιοαναπνευστικής ανακοπής». Ο πρώην πρωθυπουργός κατέρρευσε αιμορραγώντας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο πυροβολισμούς, που τον χτύπησαν στο στήθος και στον λαιμό.
Ούτε η αστυνομία, ούτε η πυροσβεστική ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν επίσημα την πληροφορία αναφορικά με την κατάστασή του όταν επικοινώνησε μαζί τους το Γαλλικό Πρακτορείο. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, ο δράστης της επίθεσης εναντίον του ΄πρώην πρωθυπουργού συνελήφθη και το όπλο που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 42 ετών.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.