Αγανάκτηση προκαλεί το πόσο άδικα έχασε την ζωή της μια 24χρονη στον Καναδά, η οποία βρισκόμενη στην πισίνα ενός μοτέλ, έκανε live μετάδοση στο Facebook και πνίγηκε λίγα λεπτά μετά. Η 24χρονη Έλεν Γουέντι Νιαμπούτο απολάμβανε το μπάνιο της στο Key Motel στο Οντάριο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ξαφνικά κάποια πράγματα δεν τα υπολόγισε σωστά.
Η κοπέλα έκανε livestreaming στο Facebook, όπου φαινόταν να χαμογελά και να μιλά με τους διαδικτυακούς της θεατές από την ρηχή πλευρά της πισίνας, σύμφωνα με την Toronto Star. Επειτα από περίπου 10 λεπτά, αποφάσισε να βουτήξει στα βαθιά της πισίνας. Δευτερόλεπτα αργότερα, η κοπέλα φαίνεται να παλεύει να αναπνεύσει και ακούγεται να βγάζει δυνατές κραυγές ενώ κλωτσούσε και κουνούσε τα χέρια της.
Περίπου δύο λεπτά αργότερα, δεν υπήρχε πλέον καμία δραστηριότητα στο νερό της πισίνας με την ίδια να παραμένει ακίνητη. Τρεις ώρες μετά, βρέθηκε νεκρή μέσα στο νερό, ενώ το βίντεο στο τηλέφωνό της συνέχιζε να καταγράφει. Το livestreaming βίντεο κατέβηκε από το Facebook.
- Βιολάντα: Διαρροή αερίου από διαβρωμένους σωλήνες στο υπέδαφος βλέπουν οι Αρχές
- Νεκρό μεταφέρθηκε βρέφος λίγων ημερών στο Παίδων «Αγία Σοφία»
- Η Μενεξιά του MasterChef έπαιξε με διαφορετικό όνομα στο Ρουκ Ζουκ και το X την περίμενε στη γωνία
- Πραγματογνώμονας για το φονικό τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Ανεξήγητη η πορεία του οχήματος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.