Μενού
  • Α-
  • Α+

Λήξη συναγερμού στην πολιτεία Μισισίπι των ΗΠΑ καθώς ο πιλότος που απειλούσε να ρίξει ένα μικρό αεροπλάνο πάνω σε τοπικό κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων της Walmart, βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών. Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, το αεροσκάφος προσγειώθηκε κοντά στη λίμνη Curtis, περίπου 5 μίλια βόρεια του Gravestown του Μισισίπι, ενώ ο πιλότος είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται υπό κράτηση. Οι τοπικές Αρχές θεωρούν πως το αεροπλάνο είχε κλαπεί από κοντινό μικρό αεροδρόμιο.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο πιλότος ενός μικρού αεροσκάφους άρχισε να κάνει κύκλους πάνω από το Τουπέλο του Μισισίπι και άρχισε να απειλεί μέσω ασυρμάτου πως θα έριχνε το αεροπλάνο σε τοπικό κατάστημα της Walmart. Οι τοπικές Αρχές αμέσως προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση του καταστήματος. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Με την κινητικότητα ενός αεροπλάνου αυτού του τύπου, η ζώνη κινδύνου είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμα και από αυτή του Τουπέλο», ανέφερε σε μία ανάρτησή της στο Facebook η τοπική αστυνομία. Η αστυνομία ενημέρωσε ότι τόσο το κατάστημα της Walmart, αλλά και ένας σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων εκκενώθηκαν και ότι οι άνθρωποι διασκορπίστηκαν στις γύρω περιοχές. Αποσπάσματα από βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία δεν στάθηκε δυνατό να επιβεβαιώσει άμεσα το Reuters, φαίνεται να έδειχναν ένα μικρό αεροσκάφος που κάνει κύκλους πετώντας σε χαμηλό ύψος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.