Μενού
  • Α-
  • Α+

Mια ανάρτηση στο Twitter, όπου φαίνεται το κομοδίνο δίπλα στο οποίο κοιμάται έκανε o Eλον Μασκ και μέχρι εδώ όλα θα ήταν καλά, όμως, στη φωτογραφία αυτή απεικονίζονται δύο όπλα και τενεκεδάκια «Diet Coke» (σ.σ. κόκα κόλα λάιτ), ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα! Ο Μασκ δημοσίευσε τη φωτογραφία με λεζάντα «το κομοδίνο μου», ενώ στη συνέχεια σχολίασε σε επόμενο tweet «δεν έχω δικαιολογία για την έλλειψη σουβέρ». Και τα δύο όπλα που φαίνονται στη φωτογραφία δεν μοιάζουν συνηθισμένα. Το ένα πιθανώς να είναι αντίκα από τον Πόλεμο της Αμερικανικής Επανάστασης, στη θήκη του οποίου υπάρχει και ένα έργο, που απεικονίζει τον Τζορτζ Ουάσινγκτον το 1851.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Αεροπλάνο καρφώθηκε σε πυλώνα υψηλής τάσης στο Μέριλαντ - Οι διασωθέντες γλίτωσαν και από ηλεκτροπληξία

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το δεύτερο όπλο φαίνεται σαν να είναι ψεύτικο, ίσως να έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας ή παιχνίδι. Γενικότερα, ο Μασκ έχει δηλώσει στο παρελθόν είναι υπέρ του πιο αυστηρού ελέγχου για την πώληση των όπλων στις ΗΠΑ. Ομως, η «διαφήμισή» τους ως προσωπικά αντικείμενα, την ώρα που η έξαρση ένοπλης βίας στις ΗΠΑ σαρώνει, δεν ήταν και η πιο έξυπνη ιδέα από τον ιδιοκτήτη του Twitter.