Οι ΗΠΑ έχουν καταγράψει τον υψηλότερο αριθμό νοσηλειών ασθενών με γρίπη τα τελευταία 10 χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Ροσέλ Βαλένσκι. Πρόσθεσε ότι από την αρχή της φετινής περιόδου γρίπης, 14 νέοι έχουν πεθάνει, αναφέρει το Tanjug.
Η Βαλένσκι επεσήμανε ότι τα νοσοκομειακά συστήματα σε όλη τη χώρα είναι υπό πίεση λόγω του μεγάλου αριθμού ασθενών με διάφορες ασθένειες του αναπνευστικού, οι οποίες περιλαμβάνουν και τη μόλυνση από τον Covid-19 και τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV).
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.