Η κεντρική Γαλλία έχει... θαφτεί κυριολεκτικά στο χιόνι τις τελευταίες ημέρες με συνέπεια πέρα από τις πολικές θερμοκρασίες να προκαλούνται και πολλά ατυχήματα. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στην πόλη Λουάρ δεν ήταν απλά ένα ακόμη τροχαίο στο παγωμένο οδόστρωμα. Για την ακρίβεια, σημειώθηκε καραμπόλα 35 αυτοκινήτων λόγω του χιονιού σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο.
Οσο και αν οι Αρχές προσπάθησαν να καθαρίσουν τον δρόμο με ειδικά μηχανήματα, η χιονοθύελλα γέμιζε ξανά και ξανά την άσφαλτο με χιόνι με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να ανατραπεί και να προκαλέσει μια απίστευτη καραμπόλα με την εμπλοκή συνολικά 35 οχημάτων και τουλάχιστον ένα νεκρό. Μάλιστα, η χιονοθύελλα εμπόδιζε για αρκετή ώρα τους διασώστες να προσεγγίσουν τους εγκλωβισμένους οδηγούς με τα χιόνια και τον παγετό πλήττουν ολόκληρη την περιοχή.
- «Διαμαντάκια» και «ενέργειες»: To Λεξικό του Αθηνέζου που πάει διακοπές στις Κυκλάδες
- Τουρισμός για Όλους: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποια ΑΦΜ υποβάλλουν σήμερα αιτήσεις
- Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Τους έβαλα σε μπελάδες» - Γιατί ευχαρίστησε την Τροχαία της Ζακύνθου
- Πως «ξεκλείδωσε» η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το νέο «Στούντιο 4»: Το τρίτο όνομα της παρέας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.