Μενού
kleon-grigoriadis-maria-apatzidi
Κλέων Γρηγοριάδης, Μαρία Απατζίδη | YouTube
  • Α-
  • Α+

Διεθνής είδηση έγινε το «ξεγύμνωμα» του βουλευτή του Μέρα25, Κλέωνα Γρηγοριάδη! Συγκεκριμένα, το SkyNews φιλοξένησε την ιστορία πίσω από το γδύσιμό του μπροστά στην συνάδελφό του, Μαρία Απατζίδη, την ώρα που μιλούσε μέσω webex για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τη Δημοτική Αστυνομία, από τα γραφεία του κόμματος στη Βουλή. «Αρχισε να βγάζει τα ρούχα του, χωρίς να γνωρίζει τίποτα» ανέφερε το Sky News.

skynews

Το κείμενο του βρετανικού ιστότοπου ενημέρωσης αναφέρει σχετικά: Η κυρία Απατζίδη προσπάθησε να τον προειδοποιήσει, αλλά εκείνος ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο έργο που είχε και δεν το αντιλήφθηκε. Καθώς κατάλαβε ότι ήταν τόπλες, η συνάδελφος ανέλαβε άμεση δράση και έβαλε το χέρι της πάνω από την κάμερα, σαστίζοντας τα μέλη της επιτροπής. Ωστόσο, ο κ. Γρηγοριάδης, που είναι ηθοποιός στο επάγγελμα, δεν κατάφερε να δει την αστεία πλευρά της γυμνής έκθεσής του και μιλώντας στη συνέχεια είπε: «Όταν δουλεύεις όλη μέρα, αλλάζεις ρούχα στο γραφείο.  "Γιατί, ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουν αντί να κλέβουν το δημόσιο χρήμα" ανέφερε σχετικά».

Και συνεχίζει: «Επέκρινε τα ΜΜΕ ότι έσπευσαν να προβάλουν το «ατυχές περιστατικό», αλλά δεν έδωσε την ίδια σημασία σε σοβαρότερα θέματα. Τα σχόλιά του επαναλήφθηκαν από την κυρία Απατζίδη όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει. Η ίδια έγραψε στα social media: "Όταν το MέΡΑ25 τα βάζει  με την ολιγαρχία και δέχεται μηνύσεις, οι βουλευτές του δεν καλούνται πουθενά. Τώρα ένα απλό περιστατικό που μπορεί να συμβεί στον καθένα είναι η αφορμή για να σε καλέσουν.  Λυπούμαστε, αλλά δεν θα παίξουμε το παιχνίδι των μέσων ενημέρωσης».

To ρεπορτάζ αναφέρθηκε και στο κλείσιμο του τηλεφώνου της Απατζίδη στον Γιώργο Λιάγκα. Θυμίζουμε, ότι από πλευράς του ο Γιώργος Λιάγκας έκπληκτος σχολίασε: «Με πολύ ωραίο τρόπο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ξαφνικά μία επίθεση ότι φιμώνουμε το ΜέΡΑ25. Δεν ξέρω καν τις θέσεις, ούτε με αφορούν εμένα προσωπικά. Είπα και στην κοπέλα ότι είναι και μια νέα βουλευτής και μπράβο της και όμορφη είναι και μακάρι να έχει και καλές απόψεις, δεν το γνωρίζω, για να είμαι ειλικρινής δεν με έχει απασχολήσει. Τον Κλέωνα τον γνωρίζω γιατί είναι εξαιρετικός ηθοποιός και έχουμε κάνει κάποιες συνεντεύξεις και ως βουλευτής έχει πει κάποια ωραία πράγματα».