Μενού
mikri mantlin
Μικρή Μαντλίν | AP
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει τις τελευταίες ημέρες μία ανάρτηση μίας 22χρονη κοπέλας από την Πολωνία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η μικρή Μαντλίν, το μικρό κοριτσάκι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια την ώρα που βρισκόταν μαζί με τους γονείς της διακοπές σε τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας. Η νεαρή γυναίκα, ονόματι Τζούλια Γουέντελ, η οποία και έγινε viral στο διαδίκτυο μετά και τις σχετικές αναφορές, είπε την περασμένη εβδομάδα ότι κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας απήχθη από έναν Γερμανό παιδόφιλο.

Οι φήμες της νεαρής γυναίκας «φούντωσαν» τόσο από το γεγονός ότι ο άνδρας, που κατονόμασε, αποτελεί «κλειδί» για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, όσο και ότι οι γονείς του κοριτσιού, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στις 3 Μαΐου του 2007, της ζήτησαν να κάνει ένα τεστ DNA, προκειμένου να δουν αν υπάρχουν όντως κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ των δύο κοριτσιών. Η Γουέντελ υποστηρίζει, μάλιστα, ότι έχει το ίδιο σημάδι στο μάτι που είχε και η μικρή Μαντλίν, αλλά και ότι μοιάζει στους γονείς της (σ.σ. Μαντλίν), τον Γκάρι και την Κέιτ.

Τι αναφέρουν πηγές της οικογένειας

Πηγές, που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον της μικρής Μαντλίν δήλωσε ότι «η οικογένεια δεν θα πάρει κανένα ρίσκο και είναι πρόθυμη να ελέγξει οποιεσδήποτε συστάσεις. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες και εάν το κορίτσι όντως μοιάζει. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Αν αυτά που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτή», σημείωσε εντείνοντας τη φημολογία. Σύμφωνα με την Γουέντελ, δεν είχε ακούσει για την εξαφάνιση της Μαντλίν, μέχρι που άρχισε να κάνει ερωτήσεις στους γονείς της για την παιδική της ηλικία, από την οποία δεν έχει καμία ανάμνηση.

«Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα γι' αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν έστεκαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν θέμα», είπε, συμπληρώνοντας: «Η δασκάλα μου στο σχολείο είπε ότι δεν πήγαινα συνεχώς σχολείο, παρόλο που οι γονείς μου επέμεναν ότι πήγαινα». «Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση, άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Μαντλίν και συνέδεσα τις τελείες. Είναι τόσο αγχωτικό να προσπαθώ να κάνω τους ανθρώπους να με πιστέψουν», είπε η νεαρή γυναίκα, η οποία ελπίζει να έρθει σε επαφή με τους γονείς του μικρού κοριτσιού τις επόμενες ημέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.