Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σχολείου στις ΗΠΑ, όταν μαθητής επιτέθηκε σε αναπληρώτρια καθηγήτρια και την ξυλοκόπησε άγρια, επειδή του είχε πάρει το ηλεκτρονικό παιχνίδι. Το συμβάν έγινε στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο 17χρονος μαθητής βγήκε εκτός εαυτού, όταν η αναπληρώτρια καθηγήτρια του πήρε το Nintendo Switch, που είχε μαζί του στο σχολείο, όπως ανέφερε η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Ο μαθητής έχασε τον έλεγχο, επιτέθηκε στην καθηγήτρια, την πέταξε κάτω και την έδειρε με πολύ άγριο τρόπο, χτυπώντας της με κλωτσιές και γροθιές. Η άτυχη γυναίκα λιποθύμησε από τον ξυλοδαρμό της. Νοσηλεύεται με τραύματα στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.
Καθηγητές του σχολείου στην Φλόριντα και μαθητές, που ήταν στο σημείο, σταμάτησαν τον μαθητή, προτού προξενήσει μεγαλύτερες βλάβες στην καθηγήτρια. Ο 17χρονος μεγαλόσωμος μαθητής, με ύψος κοντά στα 2 μέτρα, συνελήφθη από την Αστυνομία της Φλόριντα.
- Χρυσές ξανά οι αδερφές Αλεξανδρή: Απόλυτος ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Στάχτη οι κόποι μιας ζωής: Κρανίου τόπος το Πόρτο Γερμενό, σε κλοιό η Ψάθα – Ολονύχτια μάχη στα μέτωπα
- Σαν βγαλμένη από ταινία: Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Τζένης Καζάκου που «έριξαν» το Instagram
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.