Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σχολείου στις ΗΠΑ, όταν μαθητής επιτέθηκε σε αναπληρώτρια καθηγήτρια και την ξυλοκόπησε άγρια, επειδή του είχε πάρει το ηλεκτρονικό παιχνίδι. Το συμβάν έγινε στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο 17χρονος μαθητής βγήκε εκτός εαυτού, όταν η αναπληρώτρια καθηγήτρια του πήρε το Nintendo Switch, που είχε μαζί του στο σχολείο, όπως ανέφερε η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Ο μαθητής έχασε τον έλεγχο, επιτέθηκε στην καθηγήτρια, την πέταξε κάτω και την έδειρε με πολύ άγριο τρόπο, χτυπώντας της με κλωτσιές και γροθιές. Η άτυχη γυναίκα λιποθύμησε από τον ξυλοδαρμό της. Νοσηλεύεται με τραύματα στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.
Καθηγητές του σχολείου στην Φλόριντα και μαθητές, που ήταν στο σημείο, σταμάτησαν τον μαθητή, προτού προξενήσει μεγαλύτερες βλάβες στην καθηγήτρια. Ο 17χρονος μεγαλόσωμος μαθητής, με ύψος κοντά στα 2 μέτρα, συνελήφθη από την Αστυνομία της Φλόριντα.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.