Μενού
michael-fox
Michael J. Fox | Ap Photos
  • Α-
  • Α+

Ολοι είχαν λατρέψει τη δεκαετία του '80 τον Μάικλ Τζ. Φοξ στην old time classic ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον» (Back to the Future). Σήμερα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής βιώνει μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα, καθώς νοσεί από τη νόσο του Πάρκινσον. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και μέσα από το ντοκιμαντέρ του, το οποίο ετοιμάζεται να βγει τον Μάιο, παρουσιάζει τον αγώνα του με τη νόσο και το πώς δεν το βάζει κάτω ο 61χρονος παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες. 

Το ντοκιμαντέρ τιτλοφορείται «Still: A Michael J. Fox Movie» κι ο πρωταγωνιστής μιλά για την καθημερινότητά του. Σε κάποιο σημείο, υπάρχει και η παρακάτω αναφορά που συγκινεί... «Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες ημέρες, έρχεται μια στιγμή όπου στην κυριολεξία δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με τα ίδια μου τα συμπτώματα. Μόλις το προηγούμενο πρωί μπήκα στην κουζίνα. Α ωραία, καφές. Πάω να πάρω λίγο! Όχι, περίμενε - θα φέρω λίγο και για την Τρέισυ - που είναι στο τραπέζι με την εφημερίδα. Βάζω ένα φλιτζάνι - ένα μικρό πρόβλημα εκεί. Μετά βάζω και τα δύο μου χέρια γύρω από την κούπα. Με κοιτάει. "Μπορώ να το πάρω αυτό για σένα, αγάπη μου;" «Όχι, το έχω!» Τότε αρχίζει το ταξίδι μου στην κουζίνα. Ξεκινάει άσχημα. Και έπειτα γίνεται χειρότερο. Ο καυτός καφές χύνεται στα χέρια μου, στο πάτωμα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο 61χρονος Καναδός ηθοποιός και η σύζυγός του είναι παντρεμένοι από το 1988 και έχουν τέσσερα παιδιά. Τα παιδιά του Φοξ, όπως και η Τρέισι Πόλαν, παρέμειναν τα στηρίγματά του και συνέβαλαν τα μέγιστα στα γυρίσματα του «Still». Ο Φοξ αποκάλυψε για πρώτη φορά το 1998 ότι είχε διαγνωστεί με τη νόσο Πάρκινσον, όταν ήταν 29 χρονών.