Μενού
antrioy
Πρίγκιπας Άντριου | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Δεκτός με αποδοκιμασίες έγινε ο πρίγκιπας Άντριου κατά την άφιξή του στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ'. Ο αδερφός του βασιλιά, που έγινε γνωστός κυρίως για την εμπλοκή του σε σεξουαλικά σκάνδαλα, αντιμετώπισε τη λαϊκή κατακραυγή παραμένοντας από την πλευρά του εντελώς ανέκφραστος.

Μάλιστα, ακριβώς λόγω της εν λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλα, ο πρίγκιπας Άντριου εμφανίστηκε χωρίς τη βασιλική του ιδιότητα και τη στρατιωτική του σχολή. Ο 63χρονος πρίγκιπας Άντριου, επισήμως ο Δούκας της Υόρκης, είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ και ο δευτερότοκος γιος της.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2019 αποκαλύφθηκε η στενή φιλική σχέση του με τον καταδικασθέντα και εν τέλει αυτόχειρα παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν, ενώ εναντίον του Άντριου προσωπικά στράφηκε η Βιρτζίνια Τζιούφρι, η οποία μήνυσε τον πρίγκιπα για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Ο Άντριου αποδοκιμάστηκε τόσο από τα πλήθη που παρακολουθούν την τελετή όσο και από τους χρήστες του Twitter.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA