Μενού
frentis mpeleris
Φρέντης Μπελέρης | Facebook
  • Α-
  • Α+

Ένα βαθύ σύστημα διαπλοκής περιγράφουν συγγενείς και συνεργάτες του Φρέντη Μπελέρη που παραμένει προφυλακισμένος. Στο μεταξύ την Πέμπτη αναμένεται να συζητηθεί στο δικαστήριο Τιράνων η δήλωση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση. 

Ο γιος του Φρέντη Μπελέρη, Πέτρος, χαρακτηρίζει δοκιμασία για την οικογένειά του τη σύλληψη και κράτηση του πατέρα του. «Υπάρχει μια οικογένεια από πίσω που δεν είναι υποχρεωμένη να υφίσταται όλο αυτό. Και δεν είναι κάτι καινούργιο, διώκεται 30 χρόνια για τις ιδέες του» είπε στον ΣΚΑΙ ο Πέτρος Μπελέρης.

«Ψυχολογικά είναι καλά, ξέρει για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Το θέμα είναι η ταλαιπωρία και η κούραση. Μέχρι στιγμής είναι καλά», ανέφερε. «Υπήρχε μία ρητορική μίσους από την άλλη πλευρά το έχει αναλάβει ο ίδιος ο Έντι Ράμα και είχαμε όλες τις ενδείξεις για το τι θα γινόταν. Είχε πει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα επιτρέψει να μην κερδίσει ο ίδιος τη Χειμάρρα», τόνισε ο Πέτρος Μπελέρης. 

«Ο πατέρας μου έχει αφιερώσει πάρα πολλά χρόνια γι αυτό το πράγμα, ήταν μια στιγμή δικαίωσης και ούτε καταφέραμε να τη χαρούμε», σημείωσε ο Πέτρος Μπελέρης. 

Φρέντης Μπελέρης: Φυλάκιση μέχρι τον Αύγουστο; 

Η δίωξη του Φρέντη Μπελέρη αποδίδεται στον Έντι Ράμα στην προσπάθειά του για έλεγχο των επενδύσεων στην τουριστικά αναπτυσσόμενη παραλία της Χειμάρρας. «Εξυπηρετούνται συμφέροντα κοντινών ανθρώπων του κ. Ράμα, μεγαλοκατασκευαστών», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών Θοδωρής Γκούμας.

«Θεωρούμε ότι σκοπός είναι να κρατηθεί στη φυλακή ο κ. Μπελέρης για να μη του δώσει τη δυνατότητα να παραστεί στην ορκωμοσία του», ισχυρίστηκε ο κ. Γκούμας. 

Ομογενείς υποστηρίζουν πως σκοπός είναι να κρατηθεί ο κ. Μπελέρης στη φυλακή μέχρι τον Αύγουστο προκειμένου να επαναληφθούν οι εκλογές για τη δημαρχία της Χειμάρρας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.