Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους όταν πνίγηκαν σε θάλασσα της Βραζιλίας. Πρόκειται για τον 15χρονο Γκουστάβο και τον 11χρονο Γκάμπριελ που πήγαν με τον πατέρα και τον ξάδελφο τους στην παραλία για να απολαύσουν τη θάλασσα. Ενώ τα τρία αγόρια έκαναν το μπάνιο τους παρασύρθηκαν από τα ρεύματα λόγω της αλλαγής της παλίρροιας.

Ο πατέρας κατευθείαν έτρεξε να βοηθήσει, αλλά κατάφερε να σώσει μονάχα τον ανιψιό του ανεβάζοντας τον σε έναν βράχο, ενώ κινδύνεψε να πνιγεί και ο ίδιος.

Τα αδέρφια εξαφανίστηκαν στα νερά και ο πατέρας αμέσως κάλεσε τις Αρχές. Μετά από αρκετές ώρες έρευνας ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, συνταγματάρχης Κλέμενς, επιβεβαίωσε ότι τα πτώματα των αγοριών βρέθηκαν έξι μέτρα κάτω από το νερό στον βυθό της θάλασσας.

Πρόσθεσε πως τα παιδιά βρέθηκαν αγκαλιασμένα. «Αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον με απόγνωση. Είναι κοινή πρακτική όταν πνίγονται οι άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά. 

Η κηδεία των αγοριών έγινε στην πατρίδα του πατέρα τους, την πολιτεία Sergipe.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA