Μενού
Μερικά από τα λάφυρα της αποθήκης
Μερικά από τα λάφυρα της αποθήκης | Tiktok @storageauction
  • Α-
  • Α+

Ένας κυνηγός προσφορών μοιράστηκε την εντυπωσιακή του «μπάζα», αφού πλήρωσε μόλις 4 λίρες για τα περιεχόμενα μία παλιάς εγκαταλελειμμένης αποθήκης, βρίσκοντας μέσα αντικείμενα αξίας εκατοντάδων λιρών

Ο άνδρας κατέγραψε τα ευρήματά του μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του TikTok, τα οποία περιελάμβαναν σπάνιους δίσκους βινυλίου, ηλεκτρικές συσκευές και κονσόλες παιχνιδιών, όπως γράφει και η Sun.

Οι μικροί θησαυροί που βρήκε

Ο άντρας αποκάλυψε πως μέσα στην αποθήκη που κέρδισε σε δημοπρασία, βρήκε πολλά άχρηστα αντικείμενα, όπως παλιά στρώματα και τάβλες κρεβατιών, που αποφάσισε να πετάξει, αλλά τα υπόλοιπα περιεχόμενα τον αποζημίωσαν με το παραπάνω.

Μεταξύ τους, ένα υπογούφερ σε καλή κατάσταση, παλιές τσάντες δώρων, ενισχυτές αυτοκινήτου, ένα στερεοφωνικό σύστημα, παλιές κονσόλες X-box και Gamecube μαζί με τα χειριστήρια τους, καθώς και παλιά βινύλια.

Πούλησε κάποιες από τις κονσόλες έναντι 70 λιρών, τα ηχοσυστήματα για 120, κερδίζοντας 460 λίρες συνολικά, χωρίς να έχει διαθέσει καν τη συλλογή του από σπάνιους δίσκους. Το βίντεο έχει αφήσει σαφώς πολλούς ανθρώπους με το στόμα ανοιχτό, καθώς έχει συγκεντρώσει 4,3 εκατομμύρια προβολές.

Ένας χρήστης είπε: «Αυτή η συλλογή βινυλίου είναι απίστευτη». «Θα είχα κρατήσει τα περισσότερα από αυτά για τον εαυτό μου», έγραψε ένας άλλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA