Μενού
Τουρίστες σε παραλία της Μαγιόρκα
Τουρίστες σε παραλία της Μαγιόρκα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Χάος προκλήθηκε σε παραλία της Μαγιόρκα όταν Βρετανοί τουρίστες, που είχαν επισκεφθεί την παραθαλάσσια πόλη για να παρευρεθούν σε γάμο, πιάστηκαν στα χέρια, τραυματίζοντας μέχρι και αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους σταματήσουν.

Όπως γράφει η Sun, συνελήφθησαν οκτώ από τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό που σημειώθηκε μπροστά από το beach club Balneario Illetas. Φέρεται να είχαν επισκεφθεί την Ισπανική πόλη-θέρετρο εν αναμονή γάμου γνωστού τους.

Σοκαριστικά πλάνα από τη συμπλοκή που παρείχε το μέσο, δείχνουν την αστυνομία να προσπαθεί να σταματήσει τους μαινόμενους τουρίστες, με δύο αξιωματικούς να τραυματίζονται, ενώ αυτόπτες μάρτυρες τούς φώναζαν να σταματήσουν.

Έσπειραν το χάος

Εκτός από τους δύο αστυνομικούς, ακόμα μία γυναίκα και ένα μέλος προσωπικού ασφαλείας φέρεται να τραυματίστηκαν, όταν κάποιοι από τους μαινόμενους δράστες τους έριξαν στο έδαφος, ενώ ένας σερβιτόρος του κλαμπ τραυματίστηκε από ρίψη ποτηριού.

Οι αρμόδιες αρχές ανέφεραν πως οι δράστες είχαν «μεθύσει υπερβολικά», ενώ αντέδρασαν βίαια στις συστάσεις υπαλλήλων της επιχείρησης, αλλά και στις προειδοποιήσεις των αστυνομικών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής ανακοίνωσε πως σκληρότερα μέτρα θα παρθούν μελλοντικά κατά τουριστών που διαταράσσουν τη δημόσια τάξη. Επιβεβαίωσε δε πως «Μια μαζική συμπλοκή στο εστιατόριο Balneario Illetas την Τετάρτη οδήγησε στη σύλληψη οκτώ Άγγλων ανδρών ηλικίας περίπου 30 ετών».

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως «σπάνια βλέπουμε τόσο βίαια περιστατικά», προσθέτοντας πως οι Βρετανοί όχι μόνο επιτέθηκαν στους αξιωματικούς, αλλά αποπειράθηκαν και να διαφύγουν.

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA