Μενού
alogo
Άλογο | Pixabay
  • Α-
  • Α+

Αεροσκάφος αναγκάστηκε να εκτρέψει την πορεία του και να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση όταν άλογο «δραπέτευσε» και άρχισε να τρέχει, σε κατάσταση αμόκ.

Η εμπορευματική πτήση της Air Atlanta Icelandic απογειώθηκε από το JFK στη Νέα Υόρκη, με προορισμό τη Λιέγη του Βελγίου, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, όταν το έσκασε το άλογο.

Το αεροσκάφος είχε ανέβει σε ύψος 31.000 ποδιών όταν σημειώθηκε το περιστατικό και ο κυβερνήτης αναγκάστηκε να ζητήσει άδεια να επιστρέψει στο αεροδρόμιο καθώς ήταν αδύνατο να ηρεμήσουν το άλογο στον αέρα. 

«Είμαστε σε μία εμπορευματική πτήση με ένα ζωντανό ζώο, ένα άλογο, στην πτήση» είπε ο πιλότος στον πύργο ελέγχου και συνέχισε: «Το άλογο το έσκασε από τον στάβλο».

Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο απ΄όπου απογειώθηκαν, ζήτησαν τη βοήθεια κτηνιάτρου καθώς το άλογο αντιμετώπιζε «δυσφορία», αλλά δεν διευκρινίστηκε ακριβώς τι είχε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA