Μενού
live ekpompi esorouxa.jpg
Η άβολη στιγμή που εμφανίστηκε στο πλάνο ο ημίγυμνος άνδρας. | Newsmax
  • Α-
  • Α+

«Πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά σε μια ζωντανή συνέντευξη, αλλά το να εμφανιστεί ένας μεγαλόσωμος ημίγυμνος άντρας που περπατά στο σπίτι σας δεν είναι συνήθως ένα από αυτά», σχολίασε η Daily Mail για μια τηλεοπτική γκάφα που έχει γίνει viral στις ΗΠΑ.

Οι τηλεθεατές του Newsmax έμειναν με το στόμα ανοιχτό το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας άνδρας με εσώρουχα εμφανίστηκε πίσω από τον πολιτικό σχολιαστή Ντικ Μόρις, κατά τη διάρκεια ανάλυσης του τελευταίου για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Την ώρα που ο Μόρις μιλούσε από το σπίτι του στην εκπομπή, ο άνδρας άνοιξε μια πόρτα πίσω του και βγήκε «μέσα από κάτι που έμοιαζε με μια μεγάλη ντουλάπα ή ένα γκαράζ», σχολίασε η Daily Mail.

Μάλιστα, ο άνδρας περπατούσε αμέριμνος, χωρίς να έχει καταλάβει ότι η εικόνα του μεταδίδονταν σε όλη την Αμερική και φορούσε μόνο ένα στενό λευκό φανελάκι και μαύρο εσώρουχο.

Το ακόμα πιο αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ούτε ο Ντικ Μόρις, ούτε οι οικοδεσπότες του Newsmax αντέδρασαν.

Χιλιάδες τηλεθεατές αναρωτήθηκαν στη συνέχεια μέσω των social media ποιος ήταν ο άνδρας και τι έκανε στο σπίτι του Μόρις.

Ποιος ήταν ο άνδρας με τα εσώρουχα;

Η Daily Mail επικοινώνησε με τον Μόρις για να ρωτήσει ποιος ήταν ο άνδρας και τι έκανε εκεί, αλλά ο πολιτικός αναλυτής «δεν έχει δώσει ακόμα εξηγήσεις», σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο.

Λίγο πριν την εισβολή του άγνωστου άνδρα στο πλάνο, ο Μόρις μοιραζόταν τις σκέψεις του για την κρίσιμη εκλογική μάχη των Ρεπουμπλικάνων στην Αϊόβα (πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα): «Λοιπόν, νομίζω ότι ο Τραμπ θα σημειώσει μια τεράστια νίκη. Πιστεύω ότι τα μέσα ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να το υποβαθμίσουν γιατί, όπως σωστά είπατε. Βασικά υποστηρίζουν τη Νίκι Χάλεϊ».

Στη συνέχεια, ο σκηνοθέτης της εκπομπής αντιλήφθηκε τι συνέβη και «έριξε» πλάνα του Ντόναλντ Τραμπ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA