Μενού
Πακιστάν
Άνδρας προσεύχεται στο Πακιστάν | AP Photos / Rahmat Gul
  • Α-
  • Α+

Ένας άνδρας που προσπάθησε να φτιάξει και να ανοίξει το πρώτο ΛΟΑΤΚΙ+ κλαμπ στο Πακιστάν φυλακίστηκε και τοποθετήθηκε σε ψυχιατρική κλινική από τις τοπικές Αρχές, όπως μεταδίδει σχετικά η Telegraph.

Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος ανέφερε ότι ο άνδρας, ο οποίος επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του, κατέθεσε αίτηση για τη δημιουργία μιας ΛΟΑΤΚΙ+ λέσχης στο Αμποταμπάντ, μια στρατιωτική πόλη στο βόρειο Πακιστάν που έγινε περισσότερο γνωστή λόγω του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο άνδρας έγραψε στην αίτηση, την οποία κατέθεσε στον αναπληρωτή επίτροπο της πόλης, ότι το κλαμπ θα «διευκόλυνε αρκετούς ανθρώπους και θα αποτελούσε σημείο συνάντησης για πολλούς ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, ακόμη και για κάποιους ετεροφυλόφιλους που διαμένουν στο Αμποταμπάντ συγκεκριμένα».

Η συνουσία μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου στο Πακιστάν τιμωρείται με φυλάκιση που κυμαίνεται από δύο χρόνια έως και ισόβια.

Η Telegraph σημείωσε ότι η αίτηση για το προτεινόμενο κλαμπ ανέφερε ότι θα λειτουργούσε υπό την ονομασία «Lorenzo gay club» και ότι τα μέλη του δεν θα ερχόντουσαν σε ερωτική επαφή εντός του χώρου.

Πρόσθεσε ότι μια πινακίδα θα ήταν ορατή στον τοίχο που θα προειδοποιούσε ότι δεν θα επιτρεπόταν η ερωτική συνεύρεση στις εγκαταστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι νόμοι κατά του σοδομισμού δεν θα «παραβιάζονταν».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο αιτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sarhad Hospital For Psychiatric Disease στην Πεσαβάρ. Οι φίλοι του δήλωσαν στην Telegraph ότι τους είχε απαγορευτεί να τον επισκέπτονται και ανησυχούσαν για την ασφάλειά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA