Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία της Καλιφόρνια κατάφερε και έσωσε ένα τρίχρονο αγοράκι από τα χέρια μια γυναίκας, που ήταν φίλη της μητέρας του. 

Μπαίνοντας μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί αντίκρισαν την γυναίκα να έχει στρέψει ένα όπλο στο αγοράκι και έτσι την πυροβόλησαν πολλές φορές.

Σύμφωνα με την ABC7 όλα έγιναν την Κυριακή, γύρω στις 08:00, όταν η γιαγιά του παιδιού κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως ο εγγονός της απειλείται με όπλο από μια γυναίκα.

Η ίδια είπε πως φοβήθηκε για την ζωή του εγγονού της, καθώς άκουσε έναν πυροβολισμό και είδε την 35χρονη γυναίκα να βγαίνει από το μπαλκόνι πριν μπει ξανά μέσα και κλειδώσει την πόρτα, όσο κρατούσε το όπλο. 

Τουλάχιστον ένας αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον της γυναίκας και την τραυμάτισε, αλλά εκείνη συνέχισε να κρατά το όπλο, σύμφωνα με την αστυνομία. Όταν φέρεται να αρνήθηκε να ρίξει το όπλο της, ο αστυνομικός πυροβόλησε για δεύτερη φορά, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA