Μενού
milei.jpg
Το φιλί του Μιλέι στην Φλόρεζ. | C5N/Youtube
  • Α-
  • Α+

Πρώτο θέμα στην Αργεντινή για ακόμη μια εκκεντρική του επιλογή είναι ο πρόεδρος της χώρας, Χαβιέ Μιλέι, καθώς άφησε με το στόμα ανοιχτό το κοινό στο θέατρο Roxy, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να φιλήσει τη σύντροφό του.

Ο Μιλέι αντάλλαξε παθιασμένα φιλιά με την Φατιμά Φλόρεζ, που εμφανίζεται στο εν λόγω θέατρο.

Όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο, οι θεατές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ανέβηκε στη σκηνή και στη συνέχεια αγκάλιασε και φίλησε την σύντροφό του, που είναι γνωστή κωμική ηθοποιός και μίμος στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο Χαβιέ Μιλέι έφτασε στο θέατρο συνοδευόμενος από την αδελφή του υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Αργεντινή: Αντιδράσεις για Μιλέι

Να σημειωθεί ότι η «θεραπεία σοκ» που υποσχέθηκε στους Αργεντινούς ως λύση για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας συναντά αντιδράσεις.

Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες το ανώτατο δικαστήριο της Αργεντινής μπλόκαρε αλλαγές της εργασιακής νομοθεσίας που υπέγραψε ο Μιλέι. Είχε προηγηθεί αγωγή που άσκησαν τα συνδικάτα της χώρας, ενώ άρχισαν οι διαδηλώσεις εναντίον των αμφιλεγόμενων πολιτικών του.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Αργεντινής αναμένεται να ασκήσει έφεση εναντίον της απόφασης του ανώτατου δικαστηρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA