Μενού
Ο Γάλλος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρτιέ
Ο Γάλλος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρτιέ σε συνέντευξη Τύπου | AP Photos / Lionel Cironneau
  • Α-
  • Α+

Αυτοκτόνησε, όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, την περασμένη Πέμπτη (07/12) η Emmanuelle Debever, η πρώτη Γαλλίδα ηθοποιός που κατήγγειλε τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ για σεξουαλική επίθεση.

Η Γαλλίδα ηθοποίος, όπως μεταδίδεται ήταν 60 χρονών, και η πληροφορία του θανάτου της επιβεβαιώθηκε από τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες έκαναν λόγο πως πρόκειται περί αυτοκτονίας.

Η Emmanuelle Debever, η πρώτη από τον χώρο του γαλλικού πολιτισμού που κατήγγειλε τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ, πέθανε την πρώτη ημέρα προβολής ενός ερευνητικού ντοκιμαντέρ το οποίο ασχολήθηκε με τις ποινικές πράξεις του Γάλλου ηθοποιού. 

Emmanuelle Debever: Ποια ήταν η ηθοποιός

Η Emmanuelle Debever υπήρξε ένα υποσχόμενο ταλέντο του γαλλικού κινηματογράφου, η οποία αναδείχθηκε στον ευρύτερο χώρο της υποκριτικής τη δεκαετία του 1980.

Ωστόσο, αποσύρθηκε αργότερα από το προσκήνιο, με τους ισχυρισμούς της κατά του Ζεράρ Ντεπαρτιέ να ξεκινούν το 2019, όταν σε ανάρτησή της στο Facebook, είχε καταγγείλλει τον ηθοποιό πως προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, την ώρα που βρισκόντουσαν μαζί σε γυρίσματα.

Στο σχετικό ντοκιμαντέρ προβάλλεται, τέλος, κομμάτι συνεντεύξεων της ηθοποιού Hélène Darras, η οποία έχει καταθέσει επίσημη καταγγελία κατά του Ντεπαρτιέ, υποστηρίζοντας ότι ο Γάλλος σταρ της επιτέθηκε σεξουαλικά στα γυρίσματα της ταινίας Disco το 2007.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA