Ο Βασιλιάς Κάρολος έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως έχει προσβληθεί από καρκίνο.
«Είμαι τόσο περήφανος για την Κέιτ, για το θάρρος της να μιλάει όπως έκανε», ανέφερε ο Βασιλιάς Κάρολος ο οποίος πριν από περίπου 1,5 μήνα ανακοίνωσε και εκείνος ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο.
Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ: «Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι τόσο περήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε. Μετά την νοσηλεία τους στο νοσοκομείο μαζί, ο Βασιλιάς παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες.
Και οι δύο τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.